top of page
Healing Stones

EmPowerment Session

In 8 tot 16 weken beperkende overtuigingen helen, zodat jij kunt leven vanuit licht. 

Je bent snel oververmoeid "prikkelbaar" Alsof je geen kant op kunt. Je wilt van alles, maar uiteindelijk beland je elke dag op de bank. Contact met mensen voelt moeizaam. Je bent fysiek aanwezig, maar het voelt alsof je geen contact kunt maken. Je gedachten vliegen alle kanten op. Je hebt het gevoel alsof je meer uit je leven kunt halen, toch is er iets wat je tegenhoudt. Alleen kun je niet je vinger erop leggen. 

Herkenbaar?

Vroeger voelde ik mij altijd onrustig, onzeker en ik was snel geïrriteerd. Elke 6 weken was ik zo oververmoeid, dagenlang huilde ik mezelf in slaap. Alles was gewoon teveel. Ik was niet meer geaard. Telkens nam ik als een spons alle energie van andere mensen op. Toen leerde ik, deze energie was helemaal niet van mij! Waarom voelde het dan zo echt? Als je niet geaard bent, kan alle energie die je opneemt, ook niet meer stromen. Het blijft in je lichaam zitten. Zo werkt het ook met je gedachten. Wist je eigenlijk dat 90% van je gedachten negatief zijn? Na een tijd gaat deze energie zich manifesteren in je lichaam. Tot het moment dat je ervoor kiest om het los te laten. Stress, trauma en vastzittende energie gaan zich ophopen in je aura (energieveld) tot het wordt vrijgemaakt. 

 

Dat is waar ik kom kijken! Door je vrij gemaakte auraveld, voel je de ruimte om je ware, authentieke zelf te voelen.  Je herontdekt weer wie jij bent, zonder al die lage van stress, trauma en zorgen. Je bent zo gewend om je dikke schild te dragen, dat je niet meer weet hoe het is om te leven vanuit je ware zelf. Leven vanuit je licht. Letterlijk! Want leven zonder al die zware energie is lichter. 

Ben jij er klaar voor om terug te gaan naar jouw authentieke zelf?  Stel je toch eens voor, een leven zonder beperkende overtuigingen.  Een leven waarin jij je zeker, kalm en geaard voelt. Waarin je liefde voelt in alles wat er is. Je voelt je krachtig, alsof je de hele wereld aan kan. Je bent in staat om duidelijke grenzen te stellen, zonder je schuldig te voelen. Alles waar we samen aan werken heeft een blijvend resultaat. 

Met het EmPowerment traject maken we een plan, waaraan we de komende weken gaan werken om jouw beperkende overtuigingen aan te pakken, te helen en los te laten. Je leert om je gedachten onder controle te houden, om je ego te balanceren en meer vanuit het gevoel te leven.

De combinatie tussen het mentale en energetische aspect is daarom erg belangrijk.

Meer geaard het leven ingaan, zodat je weer daadwerkelijk terug bent. Energievol en in verbinding leven. 

Wat krijg je?

- Elke 2 weken een volledige healing sessie

- Persoonlijk afgestemd plan

- Reading met huiswerk

- Inclusief diepere coaching 

- Gesprek voor en na de sessie met dieper en helder advies om de energieën die zijn doorgekomen te belichamen.

- Gedurende het traject dagelijks Whatsapp contact

Investering

Alleen jouw tijd en energie. Alle behandelingen zijn tijdelijk gratis. 

Na dit traject ben jij in staat om te leven vanuit vrijheid. Zonder schuldgevoelens en zal je elke dag opnieuw ervaren hoe krachtig jij bent. Het gaat je gemakkelijk af om je grenzen aan te geven, om er te mogen zijn en je leert hoe je zachtheid jouw kracht is. 

  • Instagram Social Icon
Meditatie aan zee
bottom of page