top of page
Zoeken

Aggresive self love, and Hello...

Bijgewerkt op: 27 jan. 2022

Be aware, there are some bad words.


Je KAN je elke dag gelukkig voelen. Je kan elke dag blij zijn. Het is echt mogelijk. Durf het beste uit jezelf te halen!


Ja, je moet eerst door je shit heen. En ja, het is veel. Ja, het is kut. Maar daarna, daarna gaat er een wereld voor je open. Doe je werk. Steek de tijd in jezelf. Gun het jezelf. Er is een ander leven mogelijk dan je je voor ogen houdt. Je hele realiteit draait om je innerlijke wereld. Hoe je de wereld interpreteert. Verander je mindset. Verander je leven. Heel jezelf. Werk aan je problemen. Ga door het stof heen. Hier ervaar je de ups en downs. Maar die diepe downs, lieverd, die worden steeds minder en minder. Elke keer dat je denkt te verdrinken, kom je weer boven water. En elke keer verdrink je minder. Tot er een dag komt, dat je niet meer verdrinkt. Je blijft boven water. Je kan ademhalen. Hoe meer je aan je schaduw kant werkt, hoe meer licht er in je leven zal schijnen.


Jouw mind is zo ontzettend sterk. Wij hebben met z'n allen geen idee, hoeveel wij onszelf beperken met ''rationele gedachten.''

Hallo, mijn naam is Demi de Bruin. En ik ben jouw Auratouch healer en spiritueel coach. Het is mijn doel om jouw verlangen om te zetten in actie. Om vanuit je hart te leven. Om van jezelf te leren houden. Om je te aarden. En om jou te leren te stoppen met al die beperkingen die jij jezelf oplegt. Stoppen met al die negatieve gedachtes en te leren om te denken in mogelijkheden. Want hoewel het lijkt alsof we weinig keus hebben. Is het leven is net een blanco papier. JIJ kan elk moment kiezen om een leven te creëren hoe jij dat wilt. En daar ga ik jou bij helpen.


Bewandel samen met mij het pad naar de ultieme vrijheid. Vrijheid in je hoofd.


Much love, Demi

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page